Välkommen till Frodeparkens förskola

Alla barn ska lyckas! Tillsammans skapar vi barnets bästa förskola genom en trygg omsorg och ett lekfullt lärande!

Ett barn målar tulpaner på fönstret i förskolanFrodeparkens förskola ligger centralt och har nära till stadens attraktioner såsom lekparker, bibliotek, teater, muséer samt centralstationen och dess liv och rörelse. Förskolan har en stor gård på baksidan av huset som utnyttjas för daglig utevistelse.

Frodeparkens förskola startade i januari 2014. Förskolan har två block med sex hemvister.

Vi öppnar klockan 06.30 och stänger 18.30. På förskolan serveras frukost, lunch och mellanmål samt frukt både på förmiddag och eftermiddag. Köket på förskolan som är ett mottagningskök drivs av utbildningsförvaltningen och måltidsservice.

16 november 2016